ÖLMEZ ” Sevgi ve saygılarımla Haydi Bismillah”

Gündem - Şubat 5, 2024 12:01 am

Kandıra Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol ÖLMEZ;
”31 Marta yapılacak Yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle #Cumhuritfakı Ak Parti Kandıra Belediye Başkanı adayı olarak Kandıralı seçmenlerimizin onayına aday gösterildim.
Bu güvene layık görülerek onurlandırıldığım için Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Genel merkezimiz, il Başkanımız Dr. Şahin Talus, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yeni dönem adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın , MHP İl Başkanımız, BBP il Başkanımıza Ak Parti İlçe Başkanım Sayın A. Alper Tokgöz, MHP ve BBP ilçe başkan ve teşkilatlarına Ak partimizin İl ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimlerine mahalle başkanlarıma muhtarlarıma oda ve Stk Başkanlarıma şükranlarımı sunarım. Bizleri bağrına basarak karşılayan bazılarına yoğunluktan dolayı dönemediğim tüm gönlü güzel kalp gözü açık dostlarıma tebrik eden hemşerilerimize teşekkürlerimi sunarım.
Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz Teşkilatlarımız onurlu belediye emekçilerimizle yeni Yüzyıl’a ilçemizi hazırlamak için gücümüzü cumhur ittifakından alarak var gücümüzle çalışacağız.
Ak partiden iyisini yine Ak partili bir başkan yapar şiarıyla güveninize layık olacağımız inanç ve heyecanıyla Rabbim mahcup etmesin.
Allah rızasını gözeterek yapacağımız hizmet ve eser siyasetinde yerel kalkınma hedefleriyle sizlerle Rabbim bu görevi bizlere nasip etsin .
Sevgi ve saygılarımla Haydi
#Bismillah” açıklamasını yaptı.

BENZER HABERLER