İş İnsanı Ünal Kızılağıl Eren Tekstil Çalışanları ile Kahvaltıda Buluştu

Gündem - Nisan 20, 2024 9:20 am

Eren Tekstil sahibi iş adamı Ünal Kızılağıl çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam ediyor.

İlçemizde Eren tekstil isimli işyeri ile faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yerel seçimlerde Saadet partisinden Kandıra belediye başkan adayı olan İş Adamı Ünal Kızılağıl çalışanlarının moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak için çeşitli organizasyonlar düzenliyor.

Bu sabah yaklaşık 100 çalışanı bulunan tekstil fabrikasında çalışanları ile kahvaltı programında bir araya gelen Kızılağıl ;
” Bir işin yapılma sürecinde verimlilik çok önemlidir. Verimliliği artırmanın en önemli yolu ise çalışan bağlılığı ve çalışanların motivasyonudur. Hepimizin bildiği üzere motivasyon, bir işi yapmak için içten gelen dürtü olarak tanımlanmaktadır. Bir iş yerinde çalışanları motive eden şeyler yoksa veya yeterli değilse, o iş yerinde verimlilik düşmekte ve başarısızlık oluşmaktadır. Bizlerde işyerimizdeki verimliliğin sürekli olması adına çalışanlarımız ile yeri geldiğinde abi kardeş gibi oluyoruz. Birbirimizi iyi anlayabilirsek her şey yolunda gidiyor. Biz bu kahvaltı programını bir birimizi daha iyi anlamak ve daha verimli çalışmak için neler yapılabilir diye karşılıklı görüşlerin konuşulması için düzenledik ve bu tarz organizasyonları önümüzdeki süreçte tekrarlamayı düşünüyoruz. Biz mutlu olursak bu bizim işlerimize yansır ve ardından başarıyı getirir” dedi.

Kahvaltı programı ardından içilen çay eşliğinde yapılan karşılıklı fikir alışverişi sonrasında personeller işlerinin başına geçerek üretime devam ettiler.

BENZER HABERLER