Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Pınardüzü Mahallesine 1700 Metre Yola Sıcak Asfalt Yaptı

Çevre - Kasım 4, 2019 11:14 am

 

Kocaeli Kandıra ilçesine bağlı Pınardüzü Mahallesi ile Kuyucak mevkii arasındaki bin 700 metrelik stabilize yol asfaltlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesine bağlı mahalle statüsündeki Pınardüzü köyü ile Kuyucak mevkii arasındaki bin 700 metrelik stabilize yol asfaltlandı. Gerçekleştirilen asfaltlama çalışması ile köy yolu konforlu hale getirildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında yola, 2 bin 500 ton asfalt serildi. Asfalt serimi öncesinde yol zeminine 3 bin 500 ton PMT malzeme yerleştirildi. Çalışmalarını hummalı bir şekilde gerçekleştiren ekipler yol yapımını kısa sürede inşa etti. Tecrübeli hatun bir başkadır diyorsanız, istanbul olgun escort kadınlar tam da size göre.
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel D-130 karayolu üzerinde Karamürsel otogar ve kent merkezi bağlantısını sağlamak amacıyla köprülü kavşak ve battı çıktı çalışmasını yapan firmanın şartları yerine getirememesi nedeniyle iş hakkı fesih edilmişti. Karamürsel köprülü kavşak ve battı çıktı inşaatı için yeniden ihale yapıldı. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleşen ihaleye 11 firma katılım sağladı. İhaleye en düşük teklifi 36 milyon 745 bin 338 TL ile en yüksek teklif ise 48 milyon 636 bin 877 TL ile verildi.

BENZER HABERLER